onsdag 29 oktober 2008

Träning

Igår så kom Helena med Gibbe så vi tränade en sväng här i Carlshem. Bara 5 min ifrån oss finns det en grus fotbollsplan som är hur bra upplyst som helst så det är suveränt att träna där på kvällarna... Promenaden dit blir lite uppvärmning och lamporna är tända i 1,5 timme så det är bara att trycka på en knapp. Teknikens under =P
Gibbe var som vanligt urduktig med några små tollarryck då han visade att han hade lite Vilma gener i sig ändå, Liskan gick också bra, men Knas däremot var seg och hemsk men hon ska snart börja löpa så det borde vara därför. Konstig är hon i alla fall, sur som få (surare än vanligt) och så blir hon rädd för minsta lilla. I natt så började hon att skaka och tokflåsa och när jag gick ut med henne så kollade hon dörrarna till alla lägenheter i våran trappuppgång. Skum var hon och coolade inte ner sig helt förrän vid halv ett. Somnade inte riktigt förrän vid 4. Mysigt då man har tidig föreläsning dagen efter och börjar 8.

Marie gjorde en Linn och försov sej, sen har hela dagen bara varit upp och ner vänd. Vi orkade inte vara kvar på räknestugan så vi åkte hem 10 och har diskat lite och mest slappat. Ska ta och förbereda redovisningen av våran lilla enkät som vi ska ha på fredag sen är det till att råplugga statistik.

Till helgen så blir det troligen korridorsfest i Mariehem på lördagen och resten av helgen blir det plugg och mer plugg. Marie har sina katter uppe här då och vi har bilen så det blir nog en sväng till Ön och lite träning på Brukshundklubben där emellan så det ska bli kul.

Tydligen har alla MHSare tenta på tisdag så därför ska vi ha en gemensam tentafest alla MHSare på fredagen den 7/11 så det ska bli grymt kul att träffa en massa äldrekursare. Det bästa med tentorna är självklart alla tentafester som är efter. För då vill alla bara släppa allt vad skolan heter och fira......