tisdag 7 april 2009

Äntligen!

Har nu packat klart allt, sjukt mycket är det man ska ha med sig hem. Kan ju bero på att man är världsbäst på att överpacka, men med tanke på att vi får skjuts både hem och hit igen så är det ju ingen fara. Allt som allt blev det två väskor, hundryggsäcken och en dataväska. En väska är i princip bara böcker om annat tråkigt men. Man börjar verkligen längta hem nu, det var ju som ett tag sen man var hemma sist.

Vi har till och med hunnit träna hundarna nu efter att vi städat klart och packat. Mitt lilla troll gick faktiskt riktigt bra, det är ju inkallningen som är ett problem fortfarande men resten ser faktiskt riktigt bra ut. Ska fortsätta traggla den men räknar helt kallt med att ta en 0a på den på tävlingen.
Liskan däremot hade en mindre bra dag och va lite seg, men hon gör ju allting ändå. Så nu ska Liske-pisk ha ett träningsbrejk på en vecka för att se om det är att hon är less. Hon är ju så otroligt lätt att träna för mycket. Inte alls som Chaos som kan träna alla dagar i veckan och ändå vara på hugget.

Film från träningen idag

Det blev bara några moment ur tvåan för kameran ville inte riktigt, men här är filmen från när Marie och Eliska tränade idag