tisdag 21 april 2009

Nu var det ett tag sen sist

Skäms lite över att det var flera veckor sen man skrev sist.

Nu har vi kommit hem ifrån Lollo i alla fall, åkte dit i torsdags och kom hem igår. Man hade hur kul som helst, nästan lite för kul stundvis =P. Att man aldrig lär sig.
På torsdagen så åkte vi buss och tåg ner och blev hämtade i Gävle av Lollo, man var ganska seg den kvällen så vi kollade bara på en film innan vi gick och la oss. Sen på fredagen så gick hon i skolan så vi va hemma hos hennes brorsa och umgicks med Mirre. Sen va hon snäll nog att låta oss ha hennes bil så vi åkte till Storvik och hämtade henne vid halv tre sen åkte vi vidare till skinnskatteberg. Det var lite små läskigt att köra hennes bil på vägar där man inte hittade, tur att det mest bara var raka spåret.
På fredagen så käkade vi tacos med några av Nils klasskompisar och sen så förfestade vi lite där. Det var lite småkul att se allas reaktioner då vi kollade på Not another gay movie, en film som är ännu sjukare än vad det låter. Christoffer som höll på att dö då det var dom intimaste scenerna och Erik som höll på att skratta ihjäl sig. Sen bar det av till en annan Nils som gick i den klassen. Ännu mer sprit blev det innan man vinglade iväg till puben. Inne där lyckades lilla jag ramla ner från samma soffa två gånger så nu har man ett mycket fint blåmärke på armen. Vet inte hur jag lyckades, men lyckades det gjorde jag. Man träffade en massa roligt folk där inne som man hade väldigt seriösa fyllediskussioner med...... Varför blir det alltid så?
På vägen hem så lyckades jag och Lollo hamna ganska långt efter alla andra så vi promenerade en bit extra och gick och grubblade över livet och varför allting är som det är ungefär. Mycket givande samtal.

På lördagen så skulle vi på vårfesten, en sittning som dom anordnar varje år. Så det blev lite förfest hemma hos Nisse och Lollo innan vi gick dit. Är glad att jag hamnade där jag hamnade under middagen, hamnade mellan Nisse och en som vi träffat kvällen innan som pratade som få, man behövde inte precis anstränga sej för att komma på nått för han prata på.
Sen så gick vi en sväng hem till Nisse innan vi gick en sväng på puben igen.
Det blev efterfest hemma hos en tjej i Nisses klass. Där lyckades vi övertala Christoffer (eller var nog mest jag, men det berodde på att jag aldrig trodde att han skulle gå med på de) att byta kläder med mej, så att han skulle ha min klänning. Blev lite små paff sådär då han bara gick me på de. Så det finns nu väldigt fina kort på han i klänning =P

På söndagen så mådde man mindre bra, det kändes att man varit ut två dagar i rad och att det blivit rätt mycket. Så det blev en film och slappar dag, riktigt skönt var det att bara ´ta det lugnt.
Sen åkte vi ju som sagt hem igår. Lite smådrygt med 9,5 timmars hemresa, men det var det värt!

Så tack för en riktigt roligt helg, man ska bara ta igen sig lite innan vi gör om de!!!