söndag 9 november 2008

Another day another time

Så var det söndag igen. Tiden går fort då man har roligt (eller inte). Har börjat kemin nu på riktigt och den är hur dryg som helst. Än så länge så går han mest igenom sånt som vi gick igenom första året på gymnasiet och han är världsmästare på att prata med så monoton röst som möjligt. Ingen bra kombination med väldig ointressanta saker. Nu är det mest bara att sitta igenom alla föreläsningar och anteckna så mycket som möjligt för nästa tenta är den 24:e tror jag. Älska att den är så nära i tid. Men det är tur i alla fall att vi inte tentar hela kursen på samma gång utan att dom delat in den i två delar.

Vi skulle egentligen ha åkt till Nydalahöjd och haft tentafest med äldrekursarna i fredags, men det var nästan inge folk från våran klass som skulle åka sen så var varken jag eller Marie sådär jättesugna på att åka så vi hade en lugn hemmakväll med hundarna.
Igår åkte vi en sväng in till "The big city of Umeå" och brände en del av studielånet. Jag skulle ändå åka till Ersboda och hämta ut Knasas halsband på Loboo så då kunde man lika gärna passa på att göra stan på samma gång och handla lite saker som man gått och dragit sej för att handla. Har i två månaders tid sagt att jag ska skaffa en klocka, men det har liksom inte blivit av, men igår så hittade jag faktiskt en riktigt snygg som dessutom var på rea. Sen blev det några nya pennor så att man kan se vad man skriver på kemin och lite annat tråkigt. Eller nää föresten hittade en riktigt snygg tröja på HM som inte var alltför dyr.

Skulle egentligen ha pluggat i helgen men vi kom fram till att det är bättre att göra uppgifterna alldeles innan tentan då man förstår allt han pratar om nu, ni som känner mej vet ju att jag är mästaren på att skjuta upp saker som jag inte vill göra =P