tisdag 8 september 2009

Another day.....

Är inne hela tiden nu på Christinas hemsida och kikar på småvalparna, kan knappt förstå att en av de där små ska bli min.

Idag gick vi kortdag, bara två timmars föreläsning mellan 13 och 15 så de va rätt lugnt. Så nu på eftermiddagen blev Marie träningssugen, man behövde verkligen komma ut en sväng och göra nånting nu, har blivit alldeles för många dagar då man mest bara försökt att vänja sej vid skolan så man har inte haft den rätta orken att göra nått vettigt. Men nu blev det i alla fall lite lydnadsträning. Chaos va som vanligt helt ofokuserad, men det brukar vara så då vi haft ett litet träningsuppehåll så förhoppningsvis går de över. Körde lite trean moment så de vi tränar börjar sitta hyffsat nu i alla fall men de är fortfarande långt kvar innan det är dags för start där. Försöker övertala Marie att tävla Chaos i tvåan bara för att få testa lite olika hundar, hon lät lite sugen så vi får hålla tummarna =)

Imorrn är det dags för dammplasket (en nollningsgrej där nollorna tävlar mot varandra och det innebär en massa badande i den mindre fräscha dammen på Campus) då får dogsen följa med dit och miljöträna lite. Nyttigt med passivitetesträning på dom då det kommer att bli en massa plaskande i vattnet. Dom kommer att vara rejält trötta imorrn kväll förhoppningsvis. Ska även in på vårdcentralen och ta blodprov för att se om jag är allergisk eller vad det är. Man vill ju som veta ändå så det blir till att bita i det sura äpplet och övervinna sin rädsla. =P