söndag 15 mars 2009

Om man blundar så gör de inte ont

Vi hade några kompisar som kom upp från Övik igår så vi drog ihop ett gäng MHS plus Övikarna som förfestade hemma hos oss innan vi åkte och bowlade i Marieberg. Ingen hit att bowla med alkohol i kroppen. Lyckades självklart hamna sist av 11 st, eftersom att jag hela tiden skruvade kloten så att de åkte ner i rännan och prioriterade baren framför själva bowlingen. Vet inte riktigt vad jag gjorde hela tiden, för tydligen hade jag tagit Maries kamera och sen glömt bort de, så hon och jag letade som galningar efter den enda tills jag upptäckte att jag hade den i min jackficka. Lyckades ringa Lollo också och vad vi pratade kommer jag inte heller ihåg, utan kommer bara ihåg att jag hade Maries telefon och pratade med Lollo om allt och inget och att Marie jagade mej för att jag vägrade ge tillbaka hennes telefon.
Så efter en timmes bowling tog vi bussen tillbaka in till stan och det blev utgång på Oleary's. Mycket dans och ännu mer sprit blev det där. Lite pinsamheter, men nästan inga från min sida (ovanligt va??). Sen blev det nattbussen hem till Carlshem där det var efterfest hemma hos oss.

På väg från bussen hann vi med rätt mycke. Skumma diskussioner och en Emelie som hamnade på backen blev det innan vi var hemma, sen blev det ännu mer skumma diskussioner. Strax efter fyra följde vi Joakim en bit på vägen och Emelie gick hem och la sig, så man kom väl i säng runt fem.
Väldigt trevligt då man vaknar vid åtta första gången och fortfarande är lite påverkad, sen vaknar man igen vid halv elva och har sån huvudvärk att det känns som om hjärnan håller på att trycka sig ut genom pannbenet. Maria, Nejbir och Rebecca åkte hem vid tretiden och då började man känna efter hur man egentligen mådde. Hade sån huvudvärk och baksmälla då att det enda man klarade att göra var att ligga på en madrass i vardagsrummet och blunda. Då kändes det inte som om man höll på att sprängas, när man blev lite piggare tog man en ipren och vid fem tiden kunde jag till och med äta. Hör och häpna. Nog för att det var kul igår, men frågan är om det är värt att må piss dagen efter.

Var himla skönt att hundarna var så lugna som de var igår, de var nöjda då festens två killar satt och kliade och klappade och matade större delen av kvällen. Min kära hund låg mest och sov mitt i allting och tyckte att det var lyx att det kom en massa nya människor som gav dom mycke uppmärksamhet och mat.