söndag 15 november 2009

Fix och trix dag

I fredags ringde först Therese och sa att dom skulle lämna USB minnet med bilderna efter att dom varit och handlat och sen ringde hon igen och frågade om jag ville komma och käka där och dricka nått glas vin. Hon är så underbart snäll! Tur man har henne! och Patrik förstås som ställer upp som hundvakt..... En massa surr blev det och stackars Polluxx fick ställa upp och vara visningshund då Therese förklarade hur man skulle borsta och så inför utställning. Så på lördagen hade man två rejält trötta hundar som mest bara sov.


Har haft Maria här nu i helgen så igår så hade hon, jag och Jocke filmkväll. Himla mysigt hade vi med Ben and Jerrys glass, kladdkaka och chips. Och trevligt sällskap förstås. Vi surrade på bra länge och kom väl inte i säng förrän vid halv tre.
Hundarna va snälla nog att sova enda till tio idag utan något pip eller några olyckor inne. Duktiga små tjejerna!


Idag har man mest surrat med Maria och inte gjort nånting vettigt så det var först nu på kvällen som vi körde ett litet träningspass med början till fotgående och en MASSA kontakt övningar. Sen då lilltjejen va lite halv trött passade jag på att klippa klorna på framtassarna och kamma igenom henne lite. Kamningen va helt okej men kloklippningen blev det lite protester på. Men men det gick bra de också. Sen va jag tvungen att ställa henne i duschen en snabbis och spola av benen då hon klivit i en massa gegg. De va också helt lugnt. Det var roligare att jaga strålen än att protestera.....