lördag 15 november 2008

Utmanad!

Jag har nu blivit utmanad av Eva på Örnnästets Kennel.

De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggarHär kommer sakerna om mig:

1. Jag tycker att det är otroligt mysigt med skogspromenader då man har med hunden.
2. Jag är otroligt morgontrött och hatar verkligen att kliva upp ur sängen tidigare än jag måste.
3. Jag är garanterat världens mest mörkrädda person, är så grymt mörkrädd ute
4. Alla tror att ´jag döpte Chaos till Chaos på grund av hennes personlighet, men egentligen är det på grund av att det var sånt kaos då hon föddes.
5. Vi har vunnit vandringspokalen för Öviks-sektionens vinstrikaste lydnadsekipage i SSRK två år i rad och satsar på ett tredje år också, men vi får se hur det går.
6. Under studentveckan skulle vi gå på Vett och etikett och sedan lära oss att dansa vals, men jag hade druckit lite väl mycket kvällen före så jag gick på valsen då jag fortfarande var full och somnade under vett och etikett.
7. På halkbanan lyckades jag med att blanda ihop varvräknaren med hastighetsmätaren och var nära att köra alldeles för fort (körde 65 där vi skulle ha kört 50, om jag hade kört 70 hade jag brakat rakt in i staketet)

Jag utmanar följande personer: Kattis med Ghetto och Tarass, Lollo med Mirre, Mamma på Hummelviksgårdens kennel, Tina med Theo, Catta med Festis, Jennie med Phoenix, Helena med Gibson