söndag 18 januari 2009

Pluggfri helg =)

ÄNTLIGEN! Hade glömt hur skönt det är att vara helt pluggfri en hel helg. Var ett tag sen sist nu.
Tentan skrevs på torsdag kväll och efter det var man som en zombie, helt tom i skallen var man, men det är ju som ingen nyhet =P Har drömt mardrömmar om den här tentan, typ att man kuggar med en poäng eller nått sånt dumt. Men det är säkert så det kommer att bli. Skulle kännas hyffsat tungt speciellt om man strulat bort poänget.
På fredag morgon packade vi väskorna och tog med oss hundarna på bussen, gick riktigt bra faktiskt och bägge hundarna skötte sig exemplariskt. När vi kommit till Övik gick vi på OutoKumpu och lämnade hundarna i pappas bil (han hade kupévärmare så det var riktigt varmt och skönt i bilen) och jag och Marie tog en sväng upp på Nola för att hälsa på bror och bli lite nostalgisk. Man insåg nu hur litet det är jämfört med Umeå. Sen var det bara att åka hem till lilla Köpmanholmen och käka och duscha. På kvällen träffades vi ett gäng i Hörnett hos Patricia och umgicks eftersom att Patricia åkte tillbaka till Linköping i lördags och Carro rycker in i lumpen på måndag så det blev som en liten avskedsfest också.
Sen igår så kändes det i kroppen att man varit spänd och stressad ett bra tag så då låg man mest i sängen, lär bli ett tag innan man kan göra det igen nu.
Sen så kom söndagen och man packade igen för att åka tillbaka upp till Umeå, så 16,35 går bussen. Känns lite smådrygt att ha med sig hunden om det skulle bli mycket folk men förhoppningsvis är det lugnt. Så nu går man mest bara och kollar så att man inte glömt nånting viktigt som man kan behöva.
Nästa tur hem blir den 7 februari då det är årsmöte på SSRK där vi håller tummarna för att vi ska få behålla vandringspriset. hoppas hoppas hoppas