torsdag 30 oktober 2008

Brrrr

Idag har man varit ledig för att kunna plugga inför tentan... Skönt att dom nästan alltid lägger in lediga dagar såhär så att man kan plugga själv hemma.. Mycket lättare att koncentrera sig då.

Marie har varit hemma i Övik idag, bara över dan för att gå till läkaren där så jag har varit själv med dogsen. Tog en skogspromenad med dom mitt på dan så att dom skulle få kuta av sig innan jag var tvungen att börja plugga. Hittade världens bästa rapportställe. Inte sådär jätte tät skog, med en massa olika småstigar men det är inga problem att köra utan stig. Inte ens jag kan gå vilse där *peppar, peppar* Vi var väl ute runt en timme och när vi kom hem så träffade vi våra nya grannar som verkar jätte trevliga.

Sen dess har man mest suttit inne med statistik boken invirad i ett täcke för det var grymt kallt ute trots att det fortfarande var plusgrader.

Imorrn måste jag och Marie redovisa vår otroligt lyckade (eller inte) undersökning om kamphundar som vi inte fick något vettigt svar på. Kan bli intressant att försöka få fram något vettigt om den, men vi har ju gjort uppgiften i alla fall trots att resultatet blev lite udda och svårtolkat.
Nu kanske man ska ta och skriva redovisningen i fråga så att man är lite förberedd i alla fall =)