lördag 12 september 2009

Update

I torsdags kom Helena och hämtade upp oss så åkte vi ut på Ön och tränade lite lydnad, va lite otur för vi lyckades pricka in träningsdagen då ALLA va där ungefär. Blev i alla fall mycket störning för hundar skällde och folk tränade överallt. Marie provade att träna Chaos litegrann för hon va sugen på att testa att träna någon annan hund så att man får se hur de är. Det gick jättebra för dom! Helena och Gibson va också jätteduktiga och all störning såg inte ut att bry dem de minsta. Jag tränade Eliska litegrann och de är så skönt att träna en hund som är så jämn och vet vad hon håller på med =P Hon blev lite mattig efter Marie efter ett tag och tyckte att jag bara va jobbig som tyckte att hon skulle fokusera på mej, men tillslut så gick de bra.
Therese va där me Polluxx också så jag fick mysa lite med guldpojken och vi surrade lite briard. Ska bli så otroligt spännande att se hur de är att ha en riktig brukshund och byta ras helt och hållet.

Igår ringde Christina å vi surrade i över en timme (länge för att vara jag då det handlar om att prata me nån annan än Marie) om träning och valpar och allt möjligt. Fick lyssna på lite valp mys och då blev man bara mer sugen! Tänk, om lite drygt 7 veckor får ja hem en liten hårboll!!!!
Vilket jättejobb Christina gör som matar och har koll på 15 valpar alldeles själv! Du gör ett grymt jobb ska du veta! =)

Ikväll är det inspark för MHS så då blir nollorna ettor, vi ska dit ett gäng så de kan nog bli riktigt roligt! Ska försöka hålla mej lugn så man kanske orkar sig ut på Ön imorrn för de är rätt många man känner som ska ställa ut eller tävla i lydnad, men vi får se hur man mår. Ska försöka bada bägge hundarna imorrn också så dom luktar lite bättre för nu luktar dom verkligen hund om man säger så. På måndag är det dags för hundungdoms träning igen så vi hade väl tänkt åka dit och köra lite störningsträning på vissa trean moment. Så bra då man har dom träningarna där det är mycket liv och störning då man vill testa om momenten sitter.