torsdag 7 maj 2009

Illa....

Tänkte träna en sista gång innan träningen idag. Det gick inte precis som man ville.
Inga moment satt där de skulle, allt annat var intressantare än mej och det hjälpte inte precis att jag tappade humöret. Då blev allt plötsligt ännu sämre. Så det va lika bra att packa ihop grejerna och ta sig hem, det ger ju som inget att träna då man förstör mer än man fixar. 
Varför ska man tappa humöret och bli arg? Jag vet ju att det inte blir nå bättre om man skäller på henne utan då blir hon bara fjäskig och kommer till mej och vill inte alls att matte ska vara arg. Sen så räcker det om man tappar humöret bara lite för att allt ska gå åt h*vete. Försökte att få upp humöret igen, men då var det för sent. 
Eventuellt så ska jag träna en gång till imorrn, bara en snabbis för att va positiv och få momenten att funka. Jag vill så gärna att åtminstone ett moment ska gå bra på lördag. Om bara nånting kunde funka. Eller i och för sig så gör ju apporteringen de, men vad vet man hon kan ju få fnatt och bara vägra att ta apportbocken eller sticka innan kommando.
Är så positiv idag känner ja, men det är som skönt att få utlopp för allt det negativa så att man kan bli positiv sen och ta nya tag!

Nä nu ska man kanske ta och krypa i säng snart, har seminarium imorrn kl 8 - 10 så det blir till att kliva upp tidigt! Usch och fy för de, men men man får ju sluta tidigt då och då kan man ju alltid gå och lägga sej en stund mitt på dan istället.