lördag 29 augusti 2009

Nu är de tomt i lägenheten

Ayesha har ju bott här som inneboende från i tisdags, men idag så åkte hon med sin syrra hem till Övik. Har varit roligt att ha henne här, har blivit mycket prat om gamla minnen och roliga tider på gymnasiet.

Onsdag va en ganska hektisk dag för oss kändes de som, på morgonen följde vi Ayesha till universitet så då fick hundarna följa me. Så de blev ungefär en timmes promenad då, sen blev det lite lek med hundarna på fotbollsplanen så att Eliska skulle vara trött inför sin resa till grannlandet. Sen kom Ayesha tillbaka bara för att vända ungefär då hon skulle på mingelkväll med klassen.

Sen blev det lite panik då man satt och letade ett telefonnummer till färjeföretaget åt mamma att man gick hemifrån lite för sent och fick springa ner till Statoil i regnet, väldigt mysigt att springa i crocs genom vattenpölarna. Hem igen, bytte kläder innan det var dags att gå till universitetet för att möta upp Ayesha. Det kändes som att man knappt suttit still på hela dan även fast man gjort de rätt mycke.

Vi provade att lämna Chaos i 50 min då vi gick och handlade och hon satt och gnällde hela tiden plus ett yl, så de blir till att skriva lappar till grannarna och be om ursäkt i förväg och säga att det handlar om en vecka och bara under dagtid. Hoppas att det ska gå bra annars får man försöka lösa de på nått annat sätt. Så otroligt synd att hon ska vara så dålig på att vara själv. Jobbigt för både hon och oss.

Ikväll ska vi prova en kortis till, en klasskompis ska ha en liten fest med de personer som vi umgås mest med nu, så tänkte gå dit och vara där i typ en timme tidigt på kvällen och se om hon är nå bättre då.