torsdag 16 juli 2009


Jag tränar fot med Polluxx


Hon va bara för skön den där damen


Christina visar kryp me Garbo


Lite fotgående med henne också


Kärleksparet


Nu va de verkligen ett bra tag sen man skrev, det har som bara varit för mycket för att man ska orka ta tag i bloggandet.

Gjorde bort mina fyra veckor me jobb på en gång så nu är man helledig. I helgen som va åkte jag och Marie på hemvändarlydnaden i Nordmaling och tävlade både lördag och söndag.
Lördag va en mindre bra dag för mig och Knas. Ingenting funkade och man va grymt besviken, trodde inte att hon kunde gå så dåligt, men tur var det väl att det gick så otroligt bra för Marie och Eliska. Dom tog 160,5 poäng och fixade en tredje placering för en hård domare! Riktigt kul att det gick så bra för dom.
På söndagen va vi lite mer taggade och gick in på plan med inställningen, det får gå som det går. Och vi grejjade det. 160 poäng med en nolla på inkallningen, nog för att dte var en snäll domare, men det spelar ju ingen roll. =P
Marie och Eliska va också superduktiga som fick 4 10:or, men Eliska höll inte riktigt ihop hela vägen utan nollade både hoppet och fjärren så de hela slutade på 138 poäng.

Så nu är det bara att börja träna in treans moment så man kan starta där i början på våren.

I måndags åkte jag och Marie ut till Bredbyn för att kika på Garbo (en Briard tik som jag ska få ta en valp efter) och vi blev störtkära bägge två, vilka hundar. Polluxx som kunde slappna av och ta det lugnt trots att det fanns en tik i höglöpen som han dessutom fått para på samma gård. Sen kunde han verkligen fokusera också. Garbo va också helt underbar. Hon hälsade glatt på en då man kom sen så ville hon bli kliad och halvt satt i knät på en. Christina visade lite träning med henne också och vilken superhund, trots att hon löpte och då tydligen gick in i sig själv och blev seg så va hon 10 ggr bättre än Chaos då hon är som bäst.
Therese tyckte att jag skulle prova att gå lite fot me Polluxx, och efter några vändningar så va man helt salig. Han va me en hela tiden! Så nu är det bestämt att det blir en liten Briard valp efter Polluxx och Garbo.

Nu är det bara till att vänta och hoppas på att det är några valpar, å har jag tur så blir det hämtning i början på november, ska bli så spännande att få en liten valp igen och börja om. Har så mycket planer och ideer för den här valpen så förhoppningsvis blir det bra! Vi får hålla tummarna =)