söndag 6 september 2009

Vilken vecka......

Då va första veckan i skolan avklarad, snacka om att dom inte kör med mjukstarter här.
Hade heldag i tisdags och i torsdags å sen har det varit föreläsningar från halv nio till tolv alla dagar. Så stackars Chaos har varit själv rätt mycket nu å de märktes på slutet hur mycket det tärde på henne, aldrig kul då ens djur inte mår bra. Ska bli så skönt då de här veckorna är över så hundarna slipper vara så mycket själv.

Har blivit lite träning den här veckan då man varit helt slut efter att ha försökt anpassa sig till skolan, hade förträngt hur trött man är i början, men det borde bli bättre nu då man vänjer sig.
Igår tog jag bussen hem till Övik på morgonen och va där över dan för jag skulle hämta upp Eliska igen som varit på friar resa i grannlandet Finland. Hon är ju så otroligt snäll och duktig på att anpassa sig den hunden. På bussen mellan Övik och Umeå va hon lite orolig första fem minuterna, men när jag bytte plats så de blev lite svalare så la hon sig och sov på rygg större delen av turen, hon lyckades även charma hon som jobbade på bussen =)
Bussturen mellan Umeå och Carlshem va värre då busschauffören bestämde sig för att dunka reggea på hög nivå och öka ljudet för varje hållplats, mot slutet va liskan alldeles röd i ögonen och rätt flåsig så de blev till att kliva av två hållplatser för tidigt för att slippa undan. Blir lite irriterad en sån gång då han såg att jag hade med mej hund att han inte kunde åtminstone sänka ljudet, men vissa tänker ju inte så. Tur de gick bra i alla fall, vi hade en väldigt trött Slisk då ja äntligen kom hem till lägenheten.