lördag 21 februari 2009

Vilken dag

Sov ut imorse och gick på en långprommis med hunden (lång och lång men den var lång för att vara direkt på morgonen) Sen när jag kom in efter turen så visade det sig att vi inte hade något vatten. Tydligen så hade det varit en stor läcka i ett vattentorn och nästan allt vatten hade läckt ut, som tur var så tog det bara ett litet tag innan vi fick vatten men det har inte varit något tryck på hela dan.

Gick ut i skogen med hundarna och släppte dom så att de skulle få göra av med lite energi. Sen var det till att åka hem och göra sig iordning för att åka in på O´learys och se Modo - Färjestad matchen. Vi hade bokat bord till halv fyra så det blev tillslut jag, Marie, Emelie, Joakim, Mica och Micas klasskompis Åsa som såg matchen och käkade lite. Riktigt trevligt hade vi =) Synd bara att Modo inte riktigt visste vad dom höll på me och förlorade med 6 - 3. Dom får allt ta och skärpa sig om dom ska till slutspel eller ens hålla sig kvar och slippa kvala. Emelie var lite deprimerad då dom förlorade ännu en match. Stackarn som verkligen lever för hockeyn.

Imorrn ska vi ta oss i kragen och träna lite lydnad, ska träna in brukslydnaden på Knas för att kunna starta i appellen nu i vår, får se om det blir spår eller rapport då. Ska nog ge upp tävlingslydnaden på henne för hon tycker inte att det är kul att tävla lydnad längre, men träna ska vi. Vet inte riktigt vad det är med henne men vi får helt enkelt satsa på brukset.
Sen ska vi ta och filma då jag tränar Eliska och sen när Marie tränar henne för att se vem hon går bäst för, för att bestämma om det blir jag eller Marie som tävlar henne. Tror att det blir Marie för dom har så mycket bättre kontakt än vad hon och jag har. Skulle vara kul att se dom ute på tävlingsplanen =)