tisdag 11 augusti 2009

Förstår om ni blir chockade nu då det kommer ett till blogginlägg så här snart.... va gör man inte för att chocka omvärlden =P

Idag kom Marie hit en sväng me Liskan så vi tog med oss de tre tollartoken ut i skogen på en promenad, självklart hittade både Chaos och Pyttan ett mindre mysigt dike som de absolut skulle bada i. Pyttan fick man i princip dra upp ur diket =P
Sen åkte jag och Marie ner till skolan där vi mötte upp Jennie som har Phoenix för lite lydnadsträning.
Jag passade på att träna igenom treans moment, eller de moment som vi tränat lite tidigare.
Så de blev lite hopp-apport, apportering av metallföremål, sättande under gång, FF med sidoförflyttningar, långsam marsch och vändningar på stället och lite inkallande med läggande på väldigt kort avstånd.
Det gick faktiskt hyffsat bra, vissa moment funkar bättre än andra men samtidigt så känns de som att vi kommer nån vart i alla fall.

När vi tränade funderade jag lite och det verkar som att Chaos kommer att börja löpa då det är tävlingarna i Umeå så det blir nog att vi inte tävlar nå mer i år utan går upp i trean till våren istället. Vi har ju ändå tagit ett första pris med bra poäng å sen så va målet med förra tävlingen att ta poäng på inkallningen och det klarade vi ju så nu är det dags för att ta det hela ett steg längre.
Har som räknat med att få nöta i trean ett tag innan det kan gå bra där och för en gångs skull ska jag inte ha bråttom utan bara ta det lugnt och träna in grunderna ordentligt. Vi lär nog inte ta oss så mycket högre än trean heller, men hade aldrig trott att vi skulle ta oss så långt så jag är mer än nöjd.

Kan knappt vänta tills imorrn heller för då är det dags för ultraljud på Garbo så då får vi veta om det finns några små puppar eller inte. Känns så otroligt spännande att få börja om med en valp igen och nu vet man vad som gick fel på den förra hunden så de kan man försöka undvika på den här. Till att börja med ska hon inte heta nånting Chaos liknande utan det här blir en liten Diva.
Blir alldeles pirrig bara man tänker på att det kanske finns en liten Briard tjej där till mej! Lite drygt halva tiden har ju gått nu så det är inte alltför länge kvar innan man vet om det blir någon lovande tik i kullen eller inte.
Hoppas hoppas hoppas!!!!!