måndag 17 november 2008

Pluuuuuuugg

Ovanligt va?? Ännu en vecka med en himla massa pluggande, man tror att man blir smartare men icke utan istället glömmer man sånt som man tidigare kunnat. Varför ska nånting vara lätt?
Är inne på slutspurten av den allmänna kemin nu och har tenta på måndag så vi får se hur det går, det värsta som händer är att man får tenta om senare.

Har blivit lite hundträning nu på slutet, måste verkligen ta och skärpa mej, men nu har vi mer humana föreläsningstider igen så man borde kunna klämma in lite lydnadsträning och rapportträning mitt i allt plugg. Var ju så duktig för ett tag sen och gjorde ett schema över vilka moment vi skulle träna vilka veckor för att få en bättre grund, så för tillfället har vi faktiskt fått ordning på större delen av fria följet och läggandet är riktigt bra nu. Så nu är det inkallning med ställande som gäller. Min smarta hund har överlistat Stefans knep nu så vi försöker att hitta diverse bra metoder för att få bort olaten hon har (hon stannar inte förrän hon är väldigt nära mej) så har ni några tips är det bara att komma med dem.
Hon har coolat ner sig på nätterna nu i alla fall, vilket är himla skönt för nu får man faktiskt sova utan att ha en hysterisk hund som vandrar runt, runt och inte vet vad hon ska ta sig till. Är så otroligt jobbigt att se dom när dom är på det humöret och inte kan slappna av. Nu är hon gamla vanliga Chaos som smyger upp i sängen och ligger där större delen av natten och som blänger surt på en då man har tidig föreläsning och kliver upp innan sju och förväntar sig att HON inte bara ska kliva upp ur sängen utan ska ut i kylan också för att sen vara själv hemma ett tag.

Livet är inte alltid lätt då man är hund. I veckan blir det utställningsträning med Helena och Gibson så att dom får träna lite innan utställningen på söndag. Lycka till från oss =)