lördag 15 augusti 2009

Nu är man trött

Väckte upp bror min strax innan tio idag så packade vi ordning lite fika och stack ner till Sundsvall för att kika på lite dragracing.
Är så glad att jag fick åka med tanke på att jag ställt in mej på att inte göra de då de verkade som att ingen annan skulle åka, men nu fick man en heldag med bror så det blev verkligen en lyckad dag.
Man blev bara lite besviken då varken Freddy Fagerström eller Niklas Andersson körde nån Top Door Slammer sträcka med tanke på att dom va där och mekade och hade kört vissa omgångar. Men men man kan inte få allt. Fick ju se en hel del bilar ändå!

På väg hem stannade vi i Härnösand och skulle käka å vem träffar vi där om inte Sara som har My och Gioia. Så de blev lite surr och på väg tillbaka till bilen säger Thomas att de va längesen han träffade My och de skulle vara kul att få se henne igen. Då hör vi hur några hundar skäller i en bil och då va de My och Gioia, lite roligt sammanträffande sådär. Så vi pratade lite med vovvarna innan vi åkte tillbaka hem till lilla Köpmanholmen.

Nu känns de att man kört bil X antal timmar idag och gått omkring och kikat på bilar hela dan. Ska ägna kvällen åt att lyssna på en massa musik som bror min rekommenderade å sen lägga mig framför en film och mysa med hunden, man har ju inte umgåtts alltför mycke me henne idag