onsdag 11 februari 2009

One down --- three to go

Då har man skrivit ännu en tenta, slog nästan rekord på den här, gick efter 45 min nånting och hade då varit klar ett tag. Förhoppningsvis går det bra, men blir det omtenta är det inte alltför farligt.
Var ganska skönt att komma hem strax efter 10, men det jobbiga är att man är så himla trött efter en tenta, hela dan går åt till att försöka samla sina krafter för att ta sig upp ur soffan =P

Igår hade vi inläsningsdag så vi var "lediga" så ¨vi passade på att ta oss ut i skogen och träna lite rapport, kanske en mindre bra ide med tanke på all snö som kommit dom sista dagarna. Vi hittade ett skoterspår som jag pulsade iväg på. Tungt gick de så det blev ingen lång sträcka, men var så pass att dom inte kunde se bägge stationerna. Liskan tyckte att det inte riktigt var värt att springa där då hon sjönk ner lite, men Knas dundrade iväg som skjuten ur en kanon och hade sån fart ibland att hon missade spåret och sjönk ner i djupsnön. Blev bara två skick med Liskan och tre med Knas. Huvudsaken var att dom är trötta och nöjda. =)

Var hemma i Övik i helgen och hann med att vara både här och där, åkte på fredag ut till pappa och fikade med farmor och farfar, på lördag åkte vi till mammas lägenhet och kikade en sväng, sen iväg på SSRKs årsmöte och lämnade tillbaka vandringspokalen, sen var det till att åka till mormor och sova där till på söndagen och sen åka hem. Den underbara bussen var TVÅ timmar försenad så det blev lite väntan men huvudsaken är ju att man kommer fram tillslut.