onsdag 28 januari 2009

Har inte gått i ide =P

Än i alla fall, blev lite förvånad då man insåg att det var någon stackare som följde bloggen =P Tror att jag mest har den som terapi och en anledning att tycka en massa saker.Hm, vad har hänt i veckan då? Mest en massa plugg och föreläsningar (ovanligt va?).

I fredags hade vi våran återspark som är en tacksittning till generalerna för att de ordnade en sån rolig mottagning. Roligt hade vi =) Ska ta och lägga upp några bilder här i bloggen så att ni får skratta åt temat "Kom som ni inte är" Synd bara att vi var så få, men det kompenserade man med lite entusiasm.
På lördagen så var man mindre pigg och låg mest hela dagen =P inte bra inte bra. Tur att man bor med en ängel som tar hand om en *thanks*Sen så har allt mest bara rullat på. Föreläsningar hela tiden och det känns som om man inte kan få in nått mer i skallen men trot eller ej det verkar som om lite fastnar.

Igår var det Uniaden, en arbetsmässa som några studenter anordnar där man får gå runt och prata med olika företag och söka examensjobb och sommarjobb eller bara försöka förstå vad man kan få jobba med i framtiden. Synd bara att det var så få företag där som var intresserad av just våran utbildning, men man hittade några att prata med i alla fall.Det jobbiga nu är att man ska orka söka en massa sommarjobb och skriva ett vettigt CV. Att de är så svårt, man blir ju tokig då man ska komma på allting och speciellt det personliga brevet kan få en att bryta ihop totalt. Man ska lägga fram sina goda sidor utan att låta skrytig och sen ska man ju kunna formulera sig också. Men men det brukar ordna sig i slutändan ändå, har ju ett jobb på OutoKumpu om jag inte hittar något annat, men man vill ju som hellre jobba med nått som intresserar en.

Bilderna från återsparken

Gustaf våran kära classmate som dagen till ära var utklädd till punkare
Anna Britta, Maya och Gustaf utanför Origo

De tre flumma som träffades innan


Maya



Jag, Marie och Gustaf



De tre "toastarna" och årets generaler

Marie, våran general


Personalen som jobbade under återsparken spexade



Anna Britta tog lite ego kort och tro de eller ej, men det här är ändå ett av de bättre



Gammelsmurfen Asta var också me