tisdag 18 augusti 2009

Packar.....

Hade förträngt hur mycket grejer man hade med sig hem...... men nu då allting ska packas ner igen blir man tragiskt medveten om hur mycke onödigt man släpade hem för "just-in-case" situationer. Men men är man tjej så är man.

På torsdag bär det av norröver i alla fall, å de ska faktiskt bli skönt att komma "hem". Nog för att det varit skönt att bara vara i sommar, men de är ändå något visst med att komma hem till sin egen lägenhet, en helt annan frihet liksom.
Sen så har jag och Camilla (hon som har Fellini) pratat lite och vi ska sätta igång att träna lite när vi kommer upp. Ska bli kul å se hur de är med Fille nu, de va ju ett tag sen man träffade honom. Sen ska vi väl ta oss i kragen och börja åka ut på klubben också och träna med Therese och Polluxx, det är verkligen ett ekipage man ser upp till. Ska bli så kul att få träna me dom, speciellt då man har lill-tjejen. Då Therese kan lära en så otroligt mycket!

Nää ska ta och fortsätta packa lite då jag ska träna med mamma och Eva ikväll, ska väl fortsätta träna lite trean moment och kanske momenten som kommer i apellen, får se om vi startar knas bollen i appell rapport nästa år, fast har ju sagt det ett antal år nu utan att det blivit av.