onsdag 9 september 2009

Jag kan bara jag vill

Har ju haft lite problem med näsan de senaste åren å varit och kollat upp de lite men dom har som inte hittat nå fel, så nu har jag verkligen tagit mej i kragen å bestämt mig för att kolla upp de på riktigt för att se om det verkligen är pollen jag är allergisk mot eller om de är nån sorts astma. Fick tid på vårdcentralen om tre veckor, men skulle boka tid för provtagning den här veckan, så jag ringde i måndags och fick tid idag kl 15.
De va lite jobbigt med tanke på hur illa jag tycker om både sprutor och blod, men var förvånansvärt lugn, sist jag tog blodprov så svimmade jag så bara därför har man som gått och stressat upp sig själv. Men sagt och gjort gick dit och kände att jag ville gå själv för att bevisa för mig själv att jag klarar det och för att inte vara så beroende av folk. Lite nervös och stressad var man då man satt och väntade, men när man kom in till hon som skulle ta blodprovet så blev man lugnare för hon var så otroligt bra, lugn och sansad va hon. Så de gick hur bra som helst. Va sjukt stolt över mej själv att jag klarat av det på egen hand! Bara därför tog jag kvällsturen med hundarna själv också bara för att övervinna min mörkrädsla, inga problem där heller. Man kan bara man vill!

Idag var det dammplasket på skolan också, en dag då de olika programmens nollor tävlar mot varandra i diverse lekar i och runt dammen på Campus. Jag, Marie, Emelie och hundarna gick dit runt tolv för att få lite passivitets och miljöträning på hundarna. Kom dit precis då dom skulle köra flottracet så de blev lite skotträning på dom också, va i och för sig bara ett skott men ändå. Ingen av dom reagerade utan de va helt lugnt. Lite jobbigt va de för dom då folk plaskade på i dammen och dom inte fick vara me, men mot slutet av dagen så va dom så trötta att dom mest bara la sig ner i gräset och slappnade av. Så grymt skönt när dom är så behändliga att ha med sej!