tisdag 12 maj 2009

Årets första spår

Idag va vi lite halvambitösa och gick ut och la varsitt spår åt dom mitt på dan, fast det blev inge långt spår för Chaos för det var så himla blött.
Chaos fick ett spår med 4 pinnar i spåret plus en slutpinne med två vinklar som fick ligga ungefär 40 min, och Liskan fick ett godisspår med godis i vartannat steg med en vinkel som fick ligga 25 - 30 min. 
Bägge två löste det riktigt bra, är speciellt imponerad av Liskan som helt har saknat talang för spår tidigare, men nu tyckte hon att de va så roligt att hon missade godisarna helt och spårade hela spåret ut.
Chaos däremot va så otroligt taggad att hon spårade för fort och tappade bort spåret flera gånger, men varje gång så hittade hon tillbaka till det igen. Hon markerade till och med en pinne genom att plocka upp den. En klar förbättring sen tidigare.

Så nu ska vi väl ut i skogen och lägga fler och svårare spår åt dom då bägge va alldeles för lätta. Tänkte prova att lägga ett längre åt liskan utan godis för att se om hon fortfarande är lika motiverad då.
Sen så ska Chaos få ett betydligt längre med 5 pinnar i spåret och sen ska de få ligga minst 60 min, för att få ner farten på henne och få henne att bli mer noggrann.

Så med lite jobb så kanske man kan få ut dom på appellplanen i höst!