onsdag 18 mars 2009

Har gått runt i världens skummaste tillstånd hela dan, hämtade nämligen ut mina nya glasögon igår, men dom tyckte att jag skulle vänta med att börja använda dom till dan efter så att jag inte hade haft mina gamla på mig först innan jag började använda mina nya. Så hela världen har idag lutat, gungat och varit allmänt skum. Nu har man äntligen börjat vänja sig, men det tar ju sån tid att vänja om sig.

Sen så är man allmänt stressad för vi har två redovisningar på vardera minst 20 min samt en tenta nu på en vecka. Härligt värre! Ena redovisningen har vi haft typ två dagar på oss att göra också. Är så otroligt skolless just nu, tur att det snart är lov så att man kan koppla bort skolan.

Har faktiskt hunnit med att träna lite hund nu i veckan också, gick riktigt bra och de flesta momenten sitter just nu. Har till och med kommit på ett knep som fungerar för Knasbasen på inkallning med ställande. Det går ut på att jag lägger en leksak bakom henne och kallar in, mitt på sträckan får hon kommandot "slut" och får hämta leksaken. Detta tips fick jag från Lollo och det funkar riktigt bra, sen hade jag ett väldigt bra ögonblick och kom på att jag samtidigt som jag säger slut ger henne handtecken. Så efter bara några gånger så kunde man låta bli att säga slut och bara göra handtecken och den smarta hunden visste att då man bara gjorde handtecken så stannar man kvar tills slut kommer.