onsdag 26 augusti 2009

Finally

Har äntligen fått tillbaka mitt kära internet, har känt mej helt handikappad nu den här knappa veckan som man varit utan. Har varit en riktigt dålig combo med Marie och snyltat på hennes internet hela tiden, tack för att du är så snäll!

Flyttade som sagt upp till Umeå igen i torsdags med hunden som samma dag som vi åkte upp satte igång att löpa. Skönt att dom gör bort det samtidigt, det enda jobbiga är att dom agerar porrskådisar så fort dom får möjlighet.

I måndags skickade Helena ett sms till mig och frågade om vi va sugna på att träna, så vi bestämde att vi skulle träna på eftermiddagen tillsammans med Camilla som har Fellini också. Fellini och Helenas mammas hund Miro hade det jobbigt eftersom att våra två damer löper och Eliska är på väg in i höglöpen. Men de skötte sig bra ändå.
Gibson visade att han va en äkta G-kullare och gick som en gud, som vanligt alltså =) ska bli kul att få följa dom under ett år nu när de tagit sig ut på tävlingsplanen och få se dem utvecklas.

Chaos fick sitta uppbunden ett tag som ett test och när jag väl satte igång att träna henne så hade hon världens kontakt. Ville göra allt som jag ville. Så nu ska vi prova att göra så innan varje träning och se om hon är så varje gång eller om det var en tillfällighet.