fredag 6 november 2009

Nike Nyfiken

Har verkligen fått en liten Nike Nyfiken, allt är sjukt intressant nu, cyklar, bilar, snö, hundar, glasrutor och speciellt människor. Om hon fått skulle hon följa med varenda en. Så otroligt social hund det här är.


Så otroligt lugn och fin hund det där är, hon va helt tyst på hela flygresan hem å den tog ändå 2,5 timme. Sen har hon avreagerat riktigt bra efter Chaos attack. Hon fick träffa Gibson igår och först morrade hon och skulle sätta sig mellan benen på en, men efter bara ett tag så ville hon gå fram till han och kolla av. Sen va svansen uppe som vanligt och allt var frid och fröjd. Duktiga, duktiga Nike lärde sig dessutom sitt efter bara två gånger. Hon är sjukt snabb på att fatta den här lilla kax fian. För kaxig det är hon, hon blev alldeles nyss riktigt arg på Elektra för att Elektra försökte ta av henne en leksak. Vi har lagt henne på rygg mycket och väntat ut henne tills hon ska slappna av. Det känns som att det kan vara bra att göra, men tanke på hur mycket humör hon har även fast hon inte morrat åt vare sig Marie eller mej än. Men det kommer nog =P Dom brukar ju testa gränserna dom små liven.


Håller på att slita mitt hår och bli alldeles galen på Chaos problemet, varför kan det inte bara finnas någon med erfarenhet av problemhundar, som vill jobba med henne, som inte har några andra hundar och som dessutom är hemma rätt mycket? Det känns så sjukt jobbigt att behöva ta beslutet att ta bort henne för jag vill verkligen inte det, men samtidigt vet jag att jag inte kan ha kvar henne. Om man skulle haft kvar henne hade jag inte kunnat ha Nike kvar eller så hade Nike blivit vek och rädd. Så om ni vet någon som kan tänkas ta henne är det bara att höra av er!

Inga kommentarer: