lördag 6 december 2008

Träning och jobb

Igår så tränade vi en snabbis efter skolan med Helena och Gibson, hade en hund som inte gjorde nånting som hon skulle, eller det enda hon verkade kunna var framförgående. Så vi tränade mest passivitet och satt på sidan.
Gibson däremot var hur duktig som helst. Helena körde inkallning i "tunnel" (vi var bara tre så det blev en liten tunnel) men han tittade knappt på oss andra utan sprang direkt till Helena. Man kan inte tro att han bara är 5 månader utan han känns mycket äldre.

Sen så åkte vi hem och tog det lugnt ett tag för att sedan åka in till Origo och jobba ett tag. Något som man verkligen hade kunnat skippa. Mycket stress var det och man var hyffsat trött då man kom hem. Hade halvt bestämt med Joakim att vi skulle hitta på nått sen på kvällen, men det kändes som att det skulle rinna ut i sanden. Hann mest bara hem innan han ringde och det blev sagt att jag skulle komma till honom och se på film. Man gjorde sitt bästa för att dölja matlukten och vakna till, trots att man var hyffsat död så hade vi trevligt. Lite smådrygt var det att cykla dom där 4,5 km hem vid 12 på natten, men det gick faktiskt bättre än förväntat.

Inga kommentarer: